Corona Stress

Bekymringer har vi alle – nogle gange mere end andre gange, - mange har flere bekymringer nu i denne Corona-tid end de plejer at have – og nogle mennesker bekymrer sig bare mere end andre.

Bekymringer kan give stress og angst. Bekymringerne er ofte i vores tanker, der plager os døgnet rundt, - måske kan vi ikke sove. Bekymringerne handler mest om fremtiden – så hvordan for vi fred for bekymringerne, fred for alle tankerne?

Svaret er ved at leve i NUET.

OG HVORDAN GØR MAN DET?

Forskellige aktiviteter kan give dig ro for tankerne – Fx yoga, mindfullness, meditation, gåtur, kreative gøremål – fx maling, syning eller andet.

Du ved selv, hvad der er godt for dig – find det frem – eller prøv noget nyt – måske skal du i gang med yoga, mindfullness eller meditation, som stadig bliver mere og mere populært i hele verden blandt mennesker, der gerne vil leve deres liv fuldt ud. Komme i balance med krop og sjæl.

Du kan også lære at erstatte de bekymrende tanker med andre mere positive tanker. 

Du kan påvirke hjernen til at tænke mere positivt. Og så husk DU ER IKKE DINE TANKER – du bliver først et med dine tanker, når du vælger at handle på dem.

Det kræver øvelse at fokusere på positive tanker:

Så hvis du fx tænker bare jeg ikke får Corona – bare min familie ikke får Corona – og tankerne kører i ring for dig, - så er det spildte bekymringer – og bekymringerne bliver først reelle, når/hvis du får Corona.

Tænk i stedet – jeg er god til at passe på mig, min familie er gode til at passe på sig – vi får ikke Corona – vi er taknemmelige og glade for at være raske og vil leve livet fuldt ud (indenfor de rammer der er) og vi tager de gaver, vi kan få lige nu – det hele skal nok gå.

- prøv at beskrive de 3 bedste øjeblikke, når dagen er omme 

- hvad gjorde dig virkelig glad, hvornår oplevede du ro?

Denne øvelse er nem at få som vane, og med tiden samler du positive point i form af positive tanker.

Har du svært ved at få øje på gaverne i denne tid?

Har du svært ved at komme af med myldretankerne og bekymringerne?

Og lever du i fortiden/fremtiden – og ikke i NUET?


Jeg kan hjælpe dig – bestil allerede nu en gratis Walk -and -Talk med afstand

man taler så godt sammen, når man går en tur - får frisk luft, kroppen er i bevægelse og det bliver lettere at sætte ord på bekymringerne og det der stresser. 

Du ska bare sende mig en besked på Kontakt siden.