HAR DU HAFT EN GOD FERIE?

Du skal snart tilbage på job og ser tilbage på ferien. Den ferie du havde set frem til så længe, trængte så meget til og den ferie, som skulle give dig ro i sindet og kroppen igen. For du havde tegn på stress inden og tænkte, at ferien ville redde dig.

Er det sket?

Eller sidder du tilbage med en følelse af, at du slet ikke har nået at slappe af og koble helt fra?

Har du nydt NUET eller har du været i FORTIDEN i situationer, som du har fortrudt og ærgret dig over – eller har du været i FREMTIDEN med bekymringer om fx hvordan det bliver at komme tilbage på arbejde?

Har du været i stand til at rumme de udfordringer, ferien giver – fx være sammen med familien på fuld tid - indfri gensidige forventninger eller rumme DIG SELV med alle dine tanker?

Ser du dig selv i hamsterhjulet og får du fysiske eller psykiske stresssymptomer ved blot at tænke på hverdagen og arbejdet? Og bliver du trist, når du tænker på, ferien ikke har givet dig et godt minde og at der er laaaaang tid til næste ferie?

Kommer du tilbage til bunker på bordet og masser af mails? Eller kommer du tilbage til den komplicerede sag, du forlod inden ferien eller den kunde eller klient, der var meget besværlig/utilfreds? Er der nogen, der har passet dit arbejde, mens du har været væk eller kommer du tilbage til en ophobning af arbejdsopgaver?

Har du mulighed for at komme stille og roligt i gang med hverdagen, - eller er det på fuld tryk fra starten af?

Er der mulighed for at tale med kollegaerne om, hvordan ferien er gået, og hvordan I sammen får løst de opgaver, der har hobet sig op?

Måske der skal mere end en ferie til at du kan slippe for dine dine stresssymptomer? Måske skal du give dit liv en tilstandsrapport, kigge på dine værdier, hvad er vigtigst?, lære at være i NUET, sige fra og tage dig selv og dine symptomer alvorligt?

Kontakt mig mhp. stresshåndtering, hvis du vil have enkle effektive redskaber til at blive stressfri og mere rolig. Bliv klar over dine værdier og ikke mindst - begynd at leve i overensstemmelse med dem.

Bliv bedre til at leve i NUET.