Hvad er stress ?

Stress er den moderne tids sygdom. Ca. 430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag.

Det skyldes i rigtig mange tilfælde, at der bliver stillet for høje krav til den enkelte i forhold til, hvad der egentlig er ressourcer til. Stress er en ophobning af stresshormoner i kroppen, som vi udvikler i pressede situationer – og dem er der mange af.

En ophobning af stresshormoner – stress – kan f.eks. mærkes som træthed, nedsat koncentration og hukommelse, svimmelhed, åndedrætsbesvær, humørsvingninger, hjertebanken og trykken for ørerne – og mange mange flere fysiske og psykiske symptomer.

Stress kan komme i mange varianter, – men ens for alle stressramte er, at det påvirker ens hverdag og dermed livskvalitet og selvværd.

Som stressramt kan man nemt få følelsen af, at man bare skal tage sig sammen, at man er for svag og dårlig til at klare en hverdag. Ofte sammenligner man sig med, at alle andre kan klare situationer og komme til at føle, at det er en selv, der er noget i vejen med.

Faktum er, at dette er langt fra sandheden – og lad os slå det fast: Det er ikke dig, der er noget galt med.

Jeg brænder for at hjælpe dig af med din stress her og nu
– og at du undgår stress i fremtiden

Jeg vil meget gerne have vendt om på: at det er stressen der styrer dig og påvirker dit selvværd til, at DU håndterer dine stresssymptomer og forebygger, at du nogensinde får stress igen.

Med de rette værktøjer kan du lære at finde ro og overskud, genvinde energi, få positive tanker og blive bevidst om dine værdier og finde din vej for at få et liv, der gør dig tilfreds.

Alle kan blive fri for stress, og uanset hvor hårdt du er ramt, kan jeg hjælpe dig til at få det bedre

Kom videre allerede i dag

Min erfaring med at arbejde med mennesker som ergoterapeut, gennem min uddannelse som stressmaster og søvnvejleder og mit menneskesyn gør, at jeg kan hjælpe dig og give dig værktøjerne til det stressfrie liv.

Vi mærker stress som:

  • hovedpine
  • søvnproblemer
  • hjertebanken
  • snurrende fornemmelse i arme
  • koncentrations- og hukommelsesbesvær
  • trykken for ørene
  • eller helt andre fysiske eller psykiske symptomer

Jeg vil altid opfordre dig til at gå til læge først, for at udelukke alvorlig sygdom.