Stress coaching

Drømmer du om at have mere energi og være fri for stress? 

Mange stressramte har dårligt selvværd og tænker ofte selvbebrejdende tanker som "hvorfor kan JEG ikke klare det" - " alle andre kan jo godt klare det" "det er også bare mig, der er noget galt med" -" jeg må også bare tage mig sammen". 

Men ofte har du gået så længe med stresssymptomer, at du ikke "bare kan tage dig sammen", - Og for øvrigt kan alle blive ramt af stress - Der er alarmerende høje tal for hvor mange stressramte, der er i Danmark. Du er med andre ord ikke alene om at have stress. Det er blevet en ny folkesygdom. 

Det er ofte samvittighedsfulde mennesker, der får stress. - Mennesker, der gerne vil gøre det hele så godt og være gode venner med alle. Men du skal lære at passe på DIG, - Være DIN EGEN BEDSTE VEN - Hvis du ikke lærer det, - er det svært at være noget for dine nærmeste og passe dit arbejde. 

Det har taget lang tid om at blive stressramt - det tager også lang tid at få det godt igen. 

Men det er ikke svært! Du skal bare have tålmodighed og være indstillet på at gøre noget på en anden måde end du plejer. Og jo - det kan godt være svært, - men jeg kan hjælpe dig. 

Er du stressramt, så tag det ikke som et nederlag.  Stol på, at der ikke er noget galt med dig.

Ofte er det kravene, der er for store i forhold til de ressourcer, der er tilstede – og evt. skal der kigges på de relationer du indgår i.

Alle kan blive ramt af stress i forskellig grad – men fortvivl ikke, – jeg kan hjælpe dig igennem din tid som stressramt og give dig værktøjer, så du undgår stress fremadrettet.

Vi kigger sammen på hvilke situationer, du bliver stresset i, og du skal evt. ændre på nogle få ting. Ofte er vi som mennesker kommet ind i nogle vaner, som måske er usunde for os. Det kan lade sig gøre at ændre vaner, - men det kan tage lang tid. Jeg vil så gerne hjælpe dig. 

Ofte er det vores tanker, der gør, at vi bliver stressramte. Så det er nærliggende, at der skal arbejdes med dine tanker. Og tro mig, du er i stand til at ændre dine tanker. Jeg har selv prøvet det og det er bestemt muligt. 

Du skal lære at blive din egen bedste ven - tænke positivt om dig selv - og være god ved dig selv. 

Du skal også lære at sige fra, - hvilket mange stressramte har rigtig svært ved. Du skal være klar over, at man ikke er egoistisk fordi man siger fra, - man passer på sig selv, og det kan gøres på en rigtig god måde. 

Jeg hjælper dig til at blive bevidst om dine værdier og ikke mindst støtter dig i at leve efter dem, så du kan få det liv og den hverdag, du drømmer om, og undgå at du nogensinde får stress igen. 

Alle kan blive fri for stress – jeg kan hjælpe dig til at få det bedre

Kom videre allerede i dag

Kontakt mig for uforpligtende samtale

Vi tager en snak om din stress og hvad du har brug for hjælp til.  

Jeg glæder mig til at høre fra dig!