Personlige samtaler

Drømmer du om et liv fri for stress?

Gennem samtaler og personlig coaching får du enkle redskaber til at håndtere og forebygge din stress, skabe ro på tanker og krop.

  • Du finder ro gennem enkle øvelser og opgaver
  • Du lærer at lytte til dine symptomer på stress og handle på dem.
  • Du lærer hvordan du sænker dit stress niveau bl.a. gennem åndedrætsøvelser, udstrækning og bevægelse.
  • Du lærer at slippe de negative tanker og erstatte dem med positive tanker
  • Du blive mere opmærksom på egne værdier og lærer at leve efter dem.

Den personlige samtale foregår hos mig – inde eller ude, som Walk and Talk eller over Facetime/Skype. Du bestemmer, hvad der er bedst for dig. 

Jeg bor i et naturskønt område, som vi kan tage ophold i eller gå en tur i. Ofte løsner en gåtur godt op for spændinger og man taler så godt, når man går.  Naturen kan bruges som terapi og forskning har bevist, at ophold i naturen nedsætter mængden af stresshormoner. 

Alle kan blive fri for stress, og uanset hvor hårdt du er ramt, kan jeg hjælpe dig til at få det bedre

At blive stressfri kan tage lang tid. Det har taget lang tid at blive stresset, – du har kæmpet så længe for at klare det hele – så det vil også tage tid at komme af med stress symptomerne igen, og at få indarbejdet nye vaner og tanker. .

Du skal have tålmodighed og være motiveret for at gøre noget andet end du plejer:

Du skal nemlig ind og ændre – nogle gamle vaner og mønstre, der skaber stress gennem vanetænkning og adfærd. Disse mønstre kan tage tid at ændre, og det er individuelt hvor lang tid det tager. 

I takt med at du bliver klar til det –  får du øvelser og værktøjer til at håndtere dine stresssymptomer. Dette vil give dig mere energi og overskud, ro på krop og tanker.

Den første samtale tager ca. 1,5 time og de efterfølgende ca. 1 time. Du bestemmer, om du vil have et forløb over 4 eller 8 gange. 

Jeg vil med min erfaring og mit menneskesyn møde dig der, hvor du er, som det hele menneske du er, og tage udgangspunkt i din historie og dine ressourcer.

Du bliver mødt i et trygt og tillidsfuldt miljø, og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Kontakt mig her