Walk and talk

Walk and talk er en samtale form, der foregår, imens vi går en tur

Naturen er et fantastisk rum med ro og virker healende. Det er videnskabeligt bevist, at naturen nedsætter mængden af stresshormoner i kroppen. 

Walk and talk er en god måde at komme i gang på, man taler godt sammen, når man går en tur. Samtidig får lidt motion løsnet spændingerne i kroppen, og frisk luft virker afslappende. Dit stress niveau bliver sænket ved at mængden af stress hormoner i kroppen falder.

Den fysiske aktivitet gør, at du bedre kan mærke din krop, og du kommer til at tænke mere klart, når der kommer mere ilt til hjernen.

Mindfullness

At finde et godt sted i skoven, måske på træstamme i en lysning – og give sanserne opmærksomhed, hvad ser du, hvad hører du og hvad lugter du?

Ved at rette opmærksomhed/bruge sanserne på det ydre og samtidig trække vejret helt igennem,  gør at du er i NUET. Du får en pause fra dine tanker og dermed dine stresssymptomer.

Ja tak - bestil Walk and Talk

Jeg hjælper med håndtering eller forebyggelse af stress gennem coaching

Jeg lærer dig enkle metoder, hvor du finder mere ro, lærer at leve i nuet, slippe negative tanker og blive opmærksom på egne værdier og at leve efter dem.

Jeg giver konkrete værktøjer, gennem bl.a. åndedræt-øvelser, udstrækning og bevægelse, der bringer dig i kontakt med din krop og bidrager til, at du kan være mere nærværende. 

Jeg er underlagt tavshedspligten, og tager ansvaret for at guide dig videre, hvis vi møder nogle mennesker på vores gå-tur.